• Adresa: Donja Ljubogošta bb, 71420 Pale

  • Telefon: +387 (57) 224 963

Svega desetak kilometara udaljen od Sarajeva, restoran Brus predstavlja idealno mjesto za odmor, rekreaciju dobru hranu i druženje.

Restoran je smješten u prirodnom ambijentu, okružen borovom šumom. Nedaleko od restorana nalazi se izlazna stanica stare žičare, čija je rekonstrukcija u toku. Prirodno i kulturološko bogatstvo samog terena uslovilo je da restoran Brus ima smjernice planinskog restorana u kojem se može odmoriti, družiti i prevashodno lijepo i ugodno osjećati.

U sklopu centra za odmor I rekreaciju Brus posjetioci mogu da uživaju u kompleksu sa 5 kilometara staze za šetnju na 1250 m nadmorske visine. Restoran sa baštama kapaiteta 640 mjesta u okviru koga se nalazi I nargila bar. Posebno smo se potrudili da najmlađima omogućimo nezaboravan boravak pa smo im ponudli igraonicu na otvorenom, gumeni grad, igrališta za odbojku, košarku I mali fudbal, bicikla I posebno interesantne gumene lopte za šetnju po jezeru. Od ove godine imamo I zološki vrt sa omaćim životinjama gdje djeca iz grada mogu vidjeti životinje karakteristične za domaćinstva ovog dijela države.

Za ugodan porodični boravak nudimo natkrivena roštilj mjesta kapaciteta do 10 I do 50 osoba. Za malo starije, imamo I poligon za strijeličarstvo. Od smještajnih kapaciteta imamo 3 bungalova (dva za 4 I jedan za 2 osobe). Bungalovi su rađeni u etno stilu I posjetiocima nude svu potrebnu udobnost.

Ponuda restorana je izuzetno bogata I obiluje specijalitetima domaće kuhinje. Ono na šta smo posebno ponosni jeste da se sve namirnice dovoze na dnevnoj osnovi, svježe I kupljene kod domaćih uzgajivača, od povrća, preko mesa do mlijeka I mliječnih proizvoda.

Trebević – Brus
Telefon:
+387 65 436 605
www.restoran-brus.com
Facebook
Instagram